پیام خود را بنویسید

اخبار و اطلاعات : کارگاه آشنایی با صمغ های خوراکی

 | تاریخ ارسال: 1393/9/12 | 
کارگاه آموزشی آشنایی با صمغ های خوراکی در روز یکشنبه مورخ 18/8/93 با حضور کارشناسان آزمایشگاه و کارشناسان کنترل  مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تابعه، در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار شد. در این کارگاه به شرکت کنندگان، انواع صمغ های خوراکی و کاربردهای آنها در صنایع مختلف آموزش داده شد.



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 913 بار   |   دفعات چاپ: 294 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به معاونت غذا و دارو دانشگاه می باشد.