آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پرسنل بخش میکروبیولوژی
| ردیف | نام و نام خانوادگی | سمت | تحصیلات |
| ۱ | مریم ابراهیمی | مسئول بخش | دکتری تخصصی میکروبیولوژی مواد غذایی |
| ۲ | مریم پاکزاد | کارشناس | کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی |
| ۳ | حسینعلی طبرسا | کارشناس | کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی |
| ۴ | جمیله دادرس | کارشناس | کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی |
| ۵ | منصوره تازیکی | کارشناس | کارشناسی علوم و صنایع غذایی |
| ۶ | سمیه یوسفی | کارشناس | کارشناسی ارشد زیست شناسی- بیوشیمی |
| ردیف | آزمون |
| ۱ | شمارش کلی میکروارگانیسم ها |
| ۲ | شمارش کلی باکتری ها |
| ۳ | شناسایی و شمارش کلی فرم ها |
| ۴ | شناسایی و شمارش آنتروباکتریاسه |
| ۵ | شناسایی و شمارش اشرشیا کلی |
| ۶ | جستجوی سالمونلا |
| ۷ | شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس اورئوس |
| ۸ | شناسایی و شمارش باسیلوس سرئوس |
| ۹ | شناسایی و شمارش کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت |
| ۱۰ | شناسایی و شمارش انتروکوک ها |
| ۱۱ | شناسایی و شمارش اسید دوست ها و باکتری های مقاوم به اسید |
| ۱۲ | شناسایی و شمارش سودوموناس ائروژینوزا |
| ۱۳ | شمارش اسپور ها |
| ۱۴ | شناسایی و شمارش کپک |
| ۱۵ | شناسایی و شمارش مخمر |
| ۱۶ | جستجوی تخم انگل |
| ۱۷ | شمارش باکتری های سرما دوست و سرما گرا |
| ۱۸ | بررسی باقیمانده مواد ضد میکروبی |
| ۱۹ | شناسایی و شمارش ویبریو |
| ۲۰ | شناسایی شیگلا |
| ۲۱ | شناسایی کاندیدا آلبی کنز |
| ۲۲ | شناسایی لیستریا منوسایتوژنز |
| ۲۳ | شناسایی بروسلا |
| ۲۴ | شناسایی کمپیلوباکتر ژژونی |
| ۲۵ | شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا |
| ردیف | نام دستگاه | مدل | کد |
| ۱ | ترازو | سارتریوس | M۰۱ M۰۲ |
| ۲ | ترازو | LTD | M۰۳ |
| ۳ | اتوکلاو | ایران طب زعیم | M۰۴ |
| ۴ | اتوکلاو | ریحان طب | M۰۵ |
| ۵ | آون | بهداد | M۰۶ |
| ۶ | انکوباتور | بهداد | M۰۷ M۰۸ M۰۹ |
| ۷ | انکوباتور | ممرت | M۱۰ M۱۱ |
| ۸ | هات پلیت | ایمن درمان جم | M۱۲ |
| ۹ | انکوباتور یخچالدار | FAG | M۱۳ |
| ۱۰ | انکوباتور یخچالدار و شیکردار | PECO | M۱۴ |
| ۱۱ | انکوباتور CO۲ دار | ESCO | M۱۵ |
| ۱۲ | یخچال | دانش پژوهش فجر | M۱۶ M۱۷ M۱۸ |
| ۱۳ | فریزر آزمایشگاهی | دانش پژوهش فجر | M۱۹ |
| ۱۴ | هود لامینار | بهداد | M۲۰ M۲۱ |
| ۱۵ | هود لامینار | نورصنعت فردوس | M۲۲ |
| ۱۶ | میکروسکوپ | نیکون | M۲۳ |
| ۱۷ | میکروسکوپ | AUSTRIA | M۲۴ |
| ۱۸ | بن ماری | بهداد | M۲۵ |
| ۱۹ | سمپلر | برند | M۲۶ M۲۷ M۲۸ |
| ۲۰ | هات پلیت | M۲۹ | |
| ۲۱ | سانتریفوژ | پکو | M۳۰ |
| ATCC | PTCC | نام میکروارگانیسم | ردیف |
| ۱۰۱۵ | Bacillus cereus | ۱ | |
| ۱۷۶۵ | Clostridium perfringens | ۲ | |
| ۲۵۹۲۲ | Escherichia coli | ۳ | |
| ۱۳۳۰ | Escherichia coli | ۴ | |
| ۲۹۲۱۲ | Enterococcus faecalis | ۵ | |
| ۱۸۵۹ | Klebsiella pneumoniae subsp. pneumoniae | ۶ | |
| ۳۳۰۹۰ | Listeria innocua | ۷ | |
| ۱۲۹۷ | Listeria monocytogenes | ۸ | |
| ۱۴۳۰ | Pseudomonas aeruginosa | ۹ | |
| ۱۷۰۹ | Salmonella enterica subsp. enterica | ۱۰ | |
| ۱۱۸۸ | Shigella dysenteriae | ۱۱ | |
| ۲۵۹۲۳ | Staphylococcus aureus subsp. aureus | ۱۲ | |
| ۳۵۰۳۷ | Streptococcus oralis | ۱۳ | |
| ۱۷۸۶ | Yersinia enterocolitica subsp. enterocolitica | ۱۴ |