معاونت غذا و دارو- اخبار و اطلاعات
کارگاه آشنایی با صمغ های خوراکی

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1393/9/12 | 
کارگاه آموزشی آشنایی با صمغ های خوراکی در روز یکشنبه مورخ 18/8/93 با حضور کارشناسان آزمایشگاه و کارشناسان کنترل  مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تابعه، در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار شد. در این کارگاه به شرکت کنندگان، انواع صمغ های خوراکی و کاربردهای آنها در صنایع مختلف آموزش داده شد.
نشانی مطلب در وبگاه معاونت غذا و دارو:
http://goums.ac.ir/find-14.5330.17035.fa.html
برگشت به اصل مطلب