عناوین مباحث آموزشی که واحد آموزش نظارت بر موادغذایی ،آرایشی و بهداشتی در نظر دارد در سال 95 برگزار نماید:
1- روشهای آزمون کنترل کیفی در فراورده های لبنی
2- آشنایی با اصول و ضوابط برچسب گذاری وزارت بهداشت
3- ضوابط نظارت بر قاچاق مواد خوراکی و آرایشی و بهداشتی
4- آشنایی با ضوابط و معیارهای ملی مصوب در فراورده های آرایشی و بهداشتی و روشهای کنترل کیفی آنها
5- آشنایی با ضوابط و معیارهای ملی مصوب وزارت بهداشت در مورد خشکبار و آجیل
6- آشنایی با روشهای کنترل کیفیت کنسروهای غیرگوشتی
7- غذاهای آماده و نیمه آماده فراورده های گوشتی
8- ضوایط و معیارهای ملی وزارت بهداشت در صنعت روغن
9- روشهای نوین کنترل کیفی در آرد و فراورده های غلات
(غنی سازی آرد خبازی با آهن و اسیدفولیک به میزان 100%)
10- ضوابط سردخانه و انبارهای نگهداری مواد غذایی
11- آشنایی با آخرین ضوابط و معیارهای ملی مصوب وزارت بهداشت در خصوص شناسه نظارت کارگاهی و مشاغل خانگی
12- تاثیر باقیمانده سموم دفع آفات نباتی کودهای شیمیایی هورمونها،آنتی بیوتیکها و فلزات سنگین در ایمنی موادغذایی
13- آشنایی با روشهای نمونه برداری در صنایع غذایی
14- آشنایی با فرمولاسیون موادغذایی(با تاکید بر میزان نمک و قندبراساس برنامه عملیاتی
اصول بازرسی کیفی در صنایع غذایی تولیدی و مشخصات یک بازرس مطلع(با تاکید بر تقلبات غذایی)
فایل های آموزش جهت دانلود(لطفا جهت دانلود کلیک کنید)