ردیف |
آزمون |
۱ |
شمارش کلی میکروارگانیسم ها |
۲ |
شمارش کلی باکتری ها |
۳ |
شناسایی و شمارش کلی فرم ها |
۴ |
شناسایی و شمارش آنتروباکتریاسه |
۵ |
شناسایی و شمارش اشرشیا کلی |
۶ |
جستجوی سالمونلا |
۷ |
شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس اورئوس |
۸ |
شناسایی و شمارش باسیلوس سرئوس |
۹ |
شناسایی و شمارش کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت |
۱۰ |
شناسایی و شمارش انتروکوک ها |
۱۱ |
شناسایی و شمارش اسید دوست ها و باکتری های مقاوم به اسید |
۱۲ |
شناسایی و شمارش سودوموناس ائروژینوزا |
۱۳ |
شمارش اسپور ها |
۱۴ |
شناسایی و شمارش کپک |
۱۵ |
شناسایی و شمارش مخمر |
۱۶ |
جستجوی تخم انگل |
۱۷ |
شمارش باکتری های سرما دوست و سرما گرا |
۱۸ |
بررسی باقیمانده مواد ضد میکروبی |
۱۹ |
شناسایی و شمارش ویبریو |
۲۰ |
شناسایی شیگلا |
۲۱ |
شناسایی کاندیدا آلبی کنز |
۲۲ |
شناسایی لیستریا منوسایتوژنز |
۲۳ |
شناسایی بروسلا |
۲۴ |
شناسایی کمپیلوباکتر ژژونی |
۲۵ |
شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا |