| ردیف |
آزمون |
| ۱ |
شمارش کلی میکروارگانیسم ها |
| ۲ |
شمارش کلی باکتری ها |
| ۳ |
شناسایی و شمارش کلی فرم ها |
| ۴ |
شناسایی و شمارش آنتروباکتریاسه |
| ۵ |
شناسایی و شمارش اشرشیا کلی |
| ۶ |
جستجوی سالمونلا |
| ۷ |
شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس اورئوس |
| ۸ |
شناسایی و شمارش باسیلوس سرئوس |
| ۹ |
شناسایی و شمارش کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت |
| ۱۰ |
شناسایی و شمارش انتروکوک ها |
| ۱۱ |
شناسایی و شمارش اسید دوست ها و باکتری های مقاوم به اسید |
| ۱۲ |
شناسایی و شمارش سودوموناس ائروژینوزا |
| ۱۳ |
شمارش اسپور ها |
| ۱۴ |
شناسایی و شمارش کپک |
| ۱۵ |
شناسایی و شمارش مخمر |
| ۱۶ |
جستجوی تخم انگل |
| ۱۷ |
شمارش باکتری های سرما دوست و سرما گرا |
| ۱۸ |
بررسی باقیمانده مواد ضد میکروبی |
| ۱۹ |
شناسایی و شمارش ویبریو |
| ۲۰ |
شناسایی شیگلا |
| ۲۱ |
شناسایی کاندیدا آلبی کنز |
| ۲۲ |
شناسایی لیستریا منوسایتوژنز |
| ۲۳ |
شناسایی بروسلا |
| ۲۴ |
شناسایی کمپیلوباکتر ژژونی |
| ۲۵ |
شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا |